Over mij

Hey! Wat leuk dat je wat meer over mij wilt weten. Mijn naam is Thessa van Beek en sinds 2018 maak ik gepassioneerd foto’s met mijn onderneming LLD Fotografie. 

Tijdens mijn stages, die ik volgde tijdens mijn opleiding als fotograaf, heb ik verschillende facetten van de fotografie ontdekt. Zo heb ik ervaring opgedaan bij een marketingbureau, een newborn- en een commercieel fotograaf. 

Naast mijn passie voor fotografie, houd ik ook van reizen. Niet alleen door het hele land voor gave projecten, maar ook om de wereld te ontdekken. Zo ben ik al in Guatemala en Libanon geweest, maar ook heb ik voor mijn stage 5 maanden in Amerika gewoond!

Thessa van Beek fotograaf Lunteren
Thessa van Beek fotograaf Lunteren

Met mijn onderneming focus ik me voornamelijk op zakelijke fotografie. Denk daarbij aan portret- of productfotografie. Nee, geen saaie portretten met een effen achtergrond. Samen met de klant leg ik het imago van het bedrijf vast, in een onderscheidend en transparant beeld. 

Fun fact! Professionele foto’s versterken de geloofwaardigheid van uw bedrijf, vooral in sectoren waar visuele representatie belangrijk is.

Wil jij ook onderscheidende en professionele foto’s? Laten we dan eens kennismaken!

Neem contact met mij op voor meer informatie